označevanje cen, cene, izložba, stojala za cene, numerator, pištolca, marketing

Čisto vse je treba označiti

ali kako z dodatnimi pripomočki označite cene https://www.izlozbenelutke.si/uploads/eq27DhjA/vse..., da bodo jasno vidne. In da boste kupce prepričali v nakup.

No ne samo cene, včasih je potrebno pri artiklu povedati kaj drugega, bolj pomembnega, cena ni vedno najpomembnejši element. Kajti če bi se vsi samo s cenami ukvarjali, bi prodajali samo še zrak, ki je itak zastonj :)


Končno imate svojo trgovino, robo ste postavili na  police, upoštevali ste pravila postavitve blaga v trgovini, manjka vam samo še označiti blago, in ga izpostaviti ali nekako drugače predstaviti.


Kako učinkovito označiti  izdelke, da jih bodo kupci takoj opazili?

No za to poskrbimo mi. Z raznimi panoji, etiketami, napisi, okvirji, drugimi materiali, plakati, slikami... Vse kar vam pade na pamet in je drugačno, vidno, vse je dovoljeno. Ne poslušajte tistih, ki vam govorijo, da obstajajo pravila označevanja. Ne, ta si sami naredite, točno taka, kot vi mislite da bodo vašim kupcem, strankam ustrezala. Vi najboljše veste, kaj pritegne nove kupce. Zato se tega držite. Seveda ne pozabite preverjati, ali se da še kako drugače. Ideje, ideje....
Ni vedno AKCIJA tista beseda, ki mogoče pri vas deluje. Igrajte se, poskusite več, bodite drugačni, upajte si.


Danes naj bo namesto AKCIJA v vaši trgovini neka druga beseda tista, ki bo stranke vodila do cilja. Ni pomembno katera, pomembno je, da pritegnete pozornost, usmerite kupce k pravemu artiklu in ga prepričajte v nakup.

Zato, da pa ne razmišljate preveč, nekaj predlogov takega označevanja, v novem katalogu.Katalog se vam odpre, takoj ko kliknete  TUKAJ :)

Ne najdete kar iščete? Ni problema, vam bomo pomagali,  samo oglasiti se nam morate. Na maja@izlozbenelutke.si ali pa preko OBRAZCA
Vedno lahko prodate več !Poglejte si katalog označevalcev !
0
Feed

Oddajte komentar