Splošni pogoji

Vse cene na spletni strani so v EUR, brez dodanega 22% davka na dodano vrednost.

Dobava

Za izdelke ki niso na zalogi je do 20 dni. Blago lahko prevzamete na naslovu v Domžalah. Blago dostavljamo s hitro pošto, po veljavnem ceniku prevoznika. Ceno prevoza preverite pred naročilom.

Plačilo

Cene v katalogu veljajo za vnaprejšnje plačilo. Plačilo je možno samo po ponudbi ali po povzetju. Za večja naročila – dodatni popustu. Za plačila po dobavi – preverite pri prodajalcu. Minimalno naročilo: 80,00 €. V Primeru manjšega naročila vam zaračunamo manipulativne stroške v višini 20 €.

Odkupnina

Odkupnina: plačilo ob prevzemu blaga, dodatni manipulativni stroški so 2 EUR in strošek dostave po ceniku prevoznika.

Garancija

Vse blago na spletni strani ima garancijo 1 leto, seveda ob pravilnem ravnanju z blagom. V 8 dneh po nakupu vam blago zamenjamo brez obveznosti, vendar le če je v originalni embalaži. Ali vam vrnemo kupnino, brez dodatnih stroškov. Zamenjava ne velja za naročila blaga, ki je izdelano po naročilu stranke (tudi za izložbene lutke po naročilu).

Reklamacije

Če je z izdelkom karkoli narobe, je reklamacija možna v 8 dneh po prevzemu, vendar le če je izdelek pravilno uporabljen in nima mehanskih poškodb, nastalih z nepravilno uporabo.

Sletna stran je namenjena informaciji in ne prodaji kot taki, zato v spletni prodaji ni možnosti plačila z drugimi plačilnimi sredstvi kot samo plačilo po ponudbi, torej vnaprejšnje plačilo.

Vsa povpraševanja lahko pošljete na mail: maja@izlozbenelutke.si.

Poslovna izkaznica podjetja Maja Ferkol s.p. poslovni projekti

Kratko ime: Maja Ferkol s.p.

Polno ime: Maja Ferkol s.p. poslovni projekti

ID za DDV: SI87271974

Sedež podjetja: Laseno 5, 1219 Laze v Tuhinju

GSM: +386 41 704 868

Telefon: +386 1 834 60 61

Elektronski naslov: maja@izlozbenelutke.si