športna lutka, moška, šport, tek, fitnes, treking, nogomet, košarka, smučanje

Nova športna linija izložbenih lutk

Končno !Balance lutke, ime pove vse, zbalansirana cena na minimum.V kolekciji sta dve odrasli lutki, moška in ženska v eni pozi, ter dve otroški lutki, različne velikosti.

Ker pa vsepovsod cele lutke tudi ne pašejo, je v kolekcijo dodan tudi zgornji del lutke - torzo, z rokami in glavo. Tako lahko izkoristite tudi druge višje prostore v trgovinah, kamor lahko s postavitvijo teh torzov predstavite samo zgornje dele oblačil.


Kolekcija je bila narejena z namenom, da čim več manjših trgovin, lokalov, razstavnih prostorov v svoj prostor in izložbene prostore vnese za minimalno investicijo še pripomoček v obliki izložbene lutke.


Taka predstavitev športnih ali drugih modnih oblačil, nam lahko absolutno poveča prodajo, ravno tako oblačila predstavljena na lutkah zgledajo precej bolje, kot na obešalniku.


Oči kupujejo, denarnica plača. Ni dileme, ni več izgovora. Ugodna, profesionalna in defnitivno najboljša kombinacija - lutka in oblačilo.

Za več informacij nas kontaktirajte, celotna družina - moška, ženska in otrok, že za 559 €.


Naj vam delamo družbo....

**Ne spreglejte kataloga, kjer najdete vse živo za športne trgovine.**
Katalog športnih lutk
0
Feed

Komentarji

02.09.2019 od Sabina Topolnik

Pozdravljeni, prosim za ponudbo športne lutke, v moški in ženski obliki. Prav tako kupujemo tudi samo glavo - moško in žensko. Hvala za vaš hiter odgovor in lepo pozdravljeni.

Oddajte komentar