zaščitna pregrada, covid-19, pleksi pregrada, maske, higienska maska

ZAŠČITNE PREGRADE IN OSTALA ZAŠČITA

Zaščitne pregrade, namenjene varnemu in osebnemu stiku s stranko, ne glede na dejavnost.

Zaščitne pregrade so namenjene trgovinam, bankam, zavarovalnicam, lekarnam, za pisarne, torej kjerkoli je stik s stranko pomemben in nujen. 

S tem zaščitite tako sebe, kot stranko, da se počuti bolj varno in brez skrbi.


Stik še vedno obstaja, samo malenkostno je omejen, tako da za obe strani obstaja občutek varnosti. Istočasno pa pregrade tudi popestrijo prostor in seveda delujejo kot lepotni dodatek. 


Posebne pregrade so lahko tudi dodatek v pisarnah, ravno tako na info pultih v vseh storitvenih podjetjih, tudi kot vmesna pregrada v lokalih s hrano in pijačo.


1. Primer iz pleksija, enostaven, v več velikostih, spodaj z odprtino za dokumente, in dodanimi zavihki za lažjo postavitev. Pritrditev na podlago ni potrebna, odstranitev je po uporabi enostavna. Zato je primerna tudi kot takeaway dodatek, ki ga lahko uporabljate tudi na terenu (prodaja vstopnic, revij, mini kioski, ...)

Dve velikosti, standardni, 


2. Primer iz PVC okvirja in vstavljene folije. Folija se lahko čisti ali po določenem času zamenja. Okvir je zložljiv, kar je enostavno za shranjevanje in logistiko.

Folija je enostavna za vstavljanje, tudi sam okvir na izgled deluje drugače, bolj moderno kot akril


3. Talna stojala

Primer različnih talnih stojal, minimalna količina 5 kosov (različnih). Več v katalogu.


4. PET zaščite obraza – face shield


Zelo kvalitetna, PET, z mehko peno na čelu, zatezna elastika, široka, dovolj prostora za nošenje očal . Primerna za zdravstvene delavce, za dolgo nošenje.

5. Stojala za razkužilo in rokavice


Stojala na kovinskem podstavku, z nastavljivo višino, dodan akrilni okvir A4 za informativno tablo, z enim ali dvema dodatkoma na stojalu za gel in/ali
rokavice.


6. Varovalne ograje


So lahko v kombinaciji s stebrički ali stensko montažo. S trakom ali vrvjo. Različne barve, dimenzije. Za ponudbo nas kontaktirajte.


VEČ INFORMACIJ NAJDETE V KATALOGU : katalog ZAŠČITNE PREGRADE IN VEČ ....ali v priponki:

ZAŠČITNE PREGRADE


Veliko zdravja in uspeha !

Maja F.

0
Feed

Komentarji

24.05.2020 od Klavdija Kosmač Toplišek

Pozdravljeni, v jezikovnem centru Lingula v BTC LJ imamo 16 učilnic z mizami v enem kosu v U, kjer bi potrebovali zaščite iz pleksi stekla med tečajniki ( 8 jih sedi v polkrogu za mizo) in med tečajniki ter učiteljico. Če bi vam pomagalo, pri odgovoru, ali je mogoča kaka rešitev, vam lahko pošljem skico nekaj naših tipičnih miz oz. postavitev v razredu,. Najboljši bi bil verjetno osebni obisk, da vidite situacijo.

23.09.2020 od Žiga

Pozdravljeni, zanima me, če mi lahko pošljtete predračun za 11 pleksij stekel mere 100cm x 80 cm s stojali. Zanima me tudi dobavni rok. Predračun na podjetje optics-trade d.o.o. Hvala za odgovor. Lep pozdrav,

Oddajte komentar